2013. november 26., kedd

Adventi naptár ötletek - gyorsan valami ötleteset

Last minute adventi naptár ötletek


Bizony már csak pár nap, és nyílik az adventi naptár első ablaka. Még nem találtad meg az igazi ötletet? Attól tartasz, ennyi idő alatt már nem lehet saját kezűleg adventi naptárt készíteni?
Íme néhány ötlet az utolsó napokra - expressz ötletek kevés alapanyagból.

1. 24 színes boríték a falon

Ha van egy papír-írószer bolt a közelben, ott könnyedén beszerezheted a hozzávalókat. Bármilyen alakzatban elrendezheted őket - akár a kép szerinti fenyőfa alakban is. És mi kerüljön a borítékba? Csokiutalvány, masszázs-kupon, játék-kupon, találós kérdés, karácsonyi mese - nézd meg a többi ötletünket is: Mi kerüljön az adventi naptárba?


Adventi naptár borítékokból

2. Kávéfilter adventi kalendárium

A kávéfilterekbe pici meglepetések férnek. Fűzhetjük őket egymás mellé, egymás alá - attól függően, mennyi helyünk van.


Számozott kávéfilterek

3. Adventi varázsdoboz

Ha tényleg csak egy pici időd maradt, és van otthon egy nagyobbacska doboz, akkor csak fel kell díszíteni, számokat ragasztgatni rá - akár post it-ekkel - és már kész is az adventi varázsdoboz.

Varázsdoboz naptár helyett

4. Adventi naptár papírzacskókból

Nem túl díszes, de talán éppen ezért szép és különleges. 24 papírzacskó, 24 csipesz, 24 szám (nyomtatható), és díszítésnek bármilyen karácsonyi nyomda, vagy bármilyen egyéb díszítés.

Egyszerű papírzacskós adventi naptár

5. Újságpapírból adventi tölcsérek

Tényleg gyors! 24 tölcsért készítünk - lehetőleg fekete-fehér újságpapírból. A számokat akár egy színes vastag filccel is ráírhatod. A képen minden tölcsér kapott egy zsinórt, és ezzel függesztik fel. Ha vannak kis csipeszeid, akkor azokkal is rögzítheted őket. Pici, könnyű édességek, meglepik kerüljenek bele, az újságpapír nem bír súlyosabb ajándékokat.



Nézd meg további egyszerű ötleteinket:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése